17 Mayıs 2014 Cumartesi

Cs 1.5 indir - Counter Strike 1.5 Full indir

Cs 1.5 indir - Counter Strike 1.5 Full indir
Cs 1.5 indir - Counter Strike 1.5 Full indir
İnternet cafelerin müdavimi olduğumuz zamanlarda oynadığımız tek oyun olma özelliğine sahip Counter Strike 1.5 indir sürümünü bugün sizlere tanıtacağız. Her ne kadar CS oynayanların çoğu artık 1.6 sürümünü kullansa da, çıkarılan hileler, ek programlar her ne kadar 1.6 sürümü için olsa da, CS oyununu oynayanlar arasında 1.5 sürümünün yeri ayrıdır.
Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Counter Strike 1.5 iki takımın savaşını konu alan bir oyundur. Belirli haritalar üzerinde ‘ Terorist ‘ ve ‘ Counter ‘ takımları savaşırlar. Counter Strike 1.5 oyunu , arkadaşlarınızla online olarak oynayabileceğiniz bol macera ve aksiyon yüklü bir oyundur.
Oyunu online olarak oyunda mevcut olan haritalar üzerinden oynayabilirsiniz. Online oyunda amacınız cfglerin yardımıyla en iyi fragları kasmak olacaktır. Bu nedenle önerimiz cfgleri kullanırken Thor cfgsini kullanın. 
Counter Strike 1.5 oyununda bir çok silah da bulunmaktadır. Normal silahların dışında her iki takımın da kendilerine özel ateş gücü oldukça yüksek silahları vardır. Her ne kadar eski bir oyun olsa da Cs 1.5 indir kısa zamanda bağımlılık yaratan bir oyundur. Eski bir oyun olmasına rağmen güzel grafiklere sahiptir. Oyun için sitemizden ve internetten bir çok yama ve harita bulabilirsiniz.
Arkadaşlarınızla takımlar halinde karşılıklı savaşmak için sitemizden Counter Strike 1.5 indirebilirsiniz.
Cs 1.5 indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder